PorkaPlayan...

I fredags då matten kom hem från jobbet så avslöjade hon kungture med att ha försökt förföra brudarna genom massage... Han hade nämligen lyckats få tag i en flaska massageolja som han så fint hade spritt ut på golvet i hallen... jajja, mjuka tassar hade de i alla fall... och han håller då defenitivt matten med jobb (stooor suck!!)

På lördagen blev matten ledig så då packades det in pryttlar och mat och hundar i bilen som om vi skulle vara borta minst en vecka - tur vi har volvokombi ^^. Sen styrde vi kosan mot Playa de la Porka (Porjus, ca 5 mil bort). Matten har fått delad omvårdnad om en gullig liten stuga där med världens bästa bastu :)))
Då vi kom fram började matten genast pyromanisera!! Hon eldade inne, hon eldade ute, hon eldade i bastun... Skvatt tokig!!! Eldade och skottade... Så Ture, Fayan å Flisan hade fullt sjå att hjälpa till med att kolla så att snön kastades på rätt ställe, och att matten verkligen tog med sig rätt vedpinnar... för vissa av dem skulle nämligen spridas ut runt tomten och ev. grävas ner...
Matten satte några Smirnoff Ice på kylning ute i snön, dem behövde ture skotta ner ändå djupare (givetvis för att de skulle hålla sig extra kalla :*) Så matten fick ledtråden fisk... och då var det bara för henne att leta i snödrivan =D - Det är viktigt att hålla henne sysselsatt även på fritiden...
Natten blev lugn men ohyggligt varm med 3 pälsmonster i sängen - i stuga är det ett måste att sova med matten så inte nåt skogstroll kommer och tar henne (eller??!....)
Härligt har vi haft det ialla fall! .... Kanske till och med Ture är lite trött idag ;-)



Kommentarer
Postat av: Emmelie

inte har du länkat mig!!!!!!!! grundaren till denna blogg finns till och med ;), hehe.

2010-04-13 @ 09:31:11
URL: http://emyleee.blogg.se/dog
Postat av: marie

f´låt skall genast åtgärda detta =))

2010-04-13 @ 19:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0