TT rund under fötterna....

Jaa, matten har haft en himmelans massa ursäkter för både sin egen och min träning - men det är väl godtagbart för det gamla skrället har juh gått å blivit 40!! Fatta! Gammal som gatan, halvt i graven osv... Jajja, hon hänger på ännu, och surrar om att det bara blir bättre efter 40, livet börjar osv..... - det har nåt skrälle lovat henne (HAHAHA.....) Trevligt har det iaf varit, vi har haft en massa folk hos oss, det är kul! Nu är första helgen vi är solo, ensamma... lite trist är det så Ture försökte liva upp matten genom att trycka upp och samtidigt tuta med den slemmiga latexgrisen i mattens armhåla - suck - opoppis ^^, så då hämtade TT en mycket platt fd petflaska som hon kunde ha i knät tex... men människan gnällde igen om "ser-jämt-ut-som-en-slemhög-då-man-umgås-med-dig!" Jajja, men mysigt har vi ;-)

Förra helgen var SnyggFlora & CoolaFlirr, + mattar, Maarit & FavvoPj.. å lite annat folk på besök. Häääärligt tyckte Ture och vilade järnet i stöket^^, han trivs ju med en massa folk... - så de tyckte att han har blivit sååååå lugn å beskedlig minsann ^^ (skenet bedrar vissa dar...... suck!)

Igår var vi på hundpromenix med 8 andra hundar å ett gäng mattar å hussar - himmelans kul å nyttigt säger matten... Fast Ture tyckte det var så vansinnigt kul så då vi träffades på samlingsplatsen körde han igång startskall, för det var tydligen hans uppgift ^^, Vickan som är bekant med både hans far å farmor (ok, låtsasfarmor åxå) sa att han lät precis som sin farmor ( vi tror att det är Kiwi hon menade, men blir lite osäkra..... ;-)))) Han hoppade även omkring som om han hade studsbollar under fötterna..... Han kan hoppa högt å pussa på matten samtidigt - jiiiiha!! Åsså träffade han ju en så snygg vit shchäferbrutta vilken han planerar vidare dater med :)))

Ha d Gott!


Kommentarer
Postat av: Ewa

Det är skönt att läsa att du håller igång alla din närhet, Ture!

2011-02-06 @ 13:14:28
URL: http://www.fozasos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0