DonTureRonaldoWiklund
TT har ju fått en fotboll med två snören i - perfekt att slänga omkring och kampa med, så han har ju ägnat veckan åt att lattja me´bollen, dribbla å andra fotbollstrix. Sen är den ju så perfekt att trycka upp i knät på matten, bara det att hon har ju rätt ofta den där kaffekoppen i handen.... så det brukar skvittra omkring lite kaffe ibland... även på Ture, som fått ha gevalia som "veckans doft i pälsen" :*I fredags kom Moa å Flisan ♥♥. D blev pizza å filmkväll, Moa hade med sig en film; Marley & Jag. Herregudens!! - båda mattarna satt där i soffan som två snörvlande lilleskuttar, så Ture var tvungen att kliva upp å lägga huvet i stormattens knä, då snörvlade fjollan ännu mer och mumlade om att det fanns en massa likheter i GullTure & Marley... Men... Ture är något mer väluppfostrad - tack å lov!!!

På lördagsmorgonen blev d dax för GrabbarnaGrusPrommeMedLitenFlisa. Så vi drog i väg till Olofssons och tog en promme i solskenet - vilken lycka återigen :) Det är så härligt att se dem leka och stöka tillsammans. Så det blev en repris idag. Långpromme, träning & skratt blev d. Moa har fått två till idoler - Nash å Hasse :)

Ha d bäst!
Kommentarer
Postat av: Lena o Puma

Ja visst var det några tårar som kom när man såg Marley filmen. Och jag tyckte också den påminde lite om Pumabus men kanske för att Puma och GullTure verkar vara ganska lika varandra till sättet, ha ha ;) Fullt ös-medvetslös...

2011-02-04 @ 01:52:29
URL: http://pumani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0