Främmande, brudar, brorsan å bekantingar...

Alltså, vi har haft en massa besök den senaste tiden, så fort nån farit har nån annan ramlat in - skitskoj! Dessutom har vi ju haft besök av en massa snygga 4-benta brudar; Saga, Triss, Flora & Flirran (fast flis räknas nog mer som liten ettermyra som man jämt måste snömula, hehe.... ^^) Snyggast är nog Triss - fast hon spelar sur å svårfångad men Ture är helt övertygad om att det är honom hon vill ha (ooooooh ja - NOT!!!) Typiskt grabbar!


mattens kompisar ligger alltid på golvet av nån konstig anledning...

Idag har vi varit ute me brorsan och stökat järnet! Båda grabbsen behövde nog göra av med endel av den energi som lagrats under de kyliga jul & nyårs helgerna.. Å skoj hade både dem, matten å Hasse... sen blev det förståss sedvanlig go´fika hos Olofssons med tillhörande eftersnack :)


broderskoll!brodersbus!häftigahasse & grabbarnagrus

Sen for vi å hämtade Moa & LillFlisan från tåget - härliga tider!!!! Mycke´snömulning blire´.... med tervtuggning som följd på det ;-))) Har nyss varit ute på en härlig promme där vi dessutom träffade på en stilig 12 årig tervherre med tillhörande matte och schäfertik (^^ i lämplig ålder för en Ture ^^,,, ho,ho..) och det visade sig dessutom att han var från kennel Newstory, de känner fammo Linda, och att vi bodde på samma gata! Så mattarna bytte genast telefonnummer för vidare bekantskap och ev promme/träning - kul!


flisan vilar - denna bild från bästamaritas stuga

Nu blire´kvällsmys med mattarna å Flirr, Kramiz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0