Gott Nytt År Allahopen!

Julen firades i Koskullskulle som det så vackert heter egentligen, kallas Kullen i vardagsmunnen, det är nämligen så att det är dit Tomten kommer varje år! Ture var nog bland de lyckligaste tervaneserna den dan - fira jul med två ursnygga löptikar - Triss å Saga, åsså förståss ZtyggaZally,.. som jämt ska hålla på att ha ordning på TonårsTure - Typiskt!! Inte att förglömma Lillflisan åxå. Man får då aldrig flirta me brudarna utan att d ska bli ett jäkla liv både på matten och Sally ;-(
Tomten i år var rätt hipp - gled in där på Myrgatan iförd svarta strumpbyxor med snyggt motiv, moonboots, camofärgad jacka, hundmössa och skoterglasögon.. Dessutom hade hon maxfactors eyeliner konstaterade snabbt den pigga 79 åriga farmodern i sällskapet =)) Ja, mycket god mat blev d och många paket delades ut, och Flisan hade fullt upp med att stjäla Saga & Triss tuggben och gömma dem under fotpallen i vardagsrummet hehe....
Vi har även hunnit med att besöka pinn å matparadiset i Havsträsk :) Ture var så hjälpsam att bära ved med matten och Pj och PappaPjÅke... många pinnar fanns det! Matten var fjolligt nöjd då hon fick köra traktor - hon har ju som en förkärlek till de där gula fordonen ^^,,,, Det började med en gul postcykel, sen en gul postbil, sen en gul postbuss, sen drog hon till med en gul-jätte-aitik-truck åsså nu mellanstor gul traktor - inte undra på att man blir trött ibland va?? Kerstin var åxå en himla bra bekantskap - hon har ett kök där det bjuds på en massa gott - så klart att Ture åxå måste få nånting säger hon.... å Ture är absolut den första att hålla me´ =)))))))
På nyårs började det smälla smällare och raketer rätt tidigt på dan - häftigt tyckte Ture som gärna hade sprungit och kollat upp prylarna på närmare håll. Så det var då inga bekymmer med den saken!

Sen har det blivit härliga prommisar och mycket hemmamys. Matten säger att Ture är en LatMansHund där han ligger upp å ner och bara njuter av tillvaron!
Ha ett riktigt Gott Nytt År ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0