Lugna veckan....

Ture har varit förhållandevis lugn med hysspåhitten denna vecka.... Förutom 4 rullar toapapper inklusive hårnålar ---- uppfödare Eva undrade om han höll på att klä ut sig till mumie =D =D =D,jag glömde dock tillägga en ask tändstickor,.... Kanske han är en självmordsbenägen mumie....(hm!!!)

Annars så har han varit som vanligt , Tiger förklädd till tervenTure, han snodde ett nytvättat linne från tvättkorgen som matten burit in, bananer på golvet och förståss behövde han Ron
jas nya skor.... han skulle väl inte ta ett par gamla - de stinker ju!!! :P Sen har han blivit polare med amstaff/pitbull killen Doggelito, de har himla kul - grabbar emellan ;))

Vattenpölar är nåt himmelans bra som kommit fram tycker badkungen Ture och gy
ttjebaderskan Fayan, fint att kunna svalka tassarna i ^^

Vi ser fram emot kennelträffen som blir i ma
j =)) Det ska bli skoj att träffa släkten :)PorkaPlayan...

I fredags då matten kom hem från jobbet så avslöjade hon kungture med att ha försökt förföra brudarna genom massage... Han hade nämligen lyckats få tag i en flaska massageolja som han så fint hade spritt ut på golvet i hallen... jajja, mjuka tassar hade de i alla fall... och han håller då defenitivt matten med jobb (stooor suck!!)

På lördagen blev matten ledig så då packades det in pryttlar och mat och hundar i bilen som om vi skulle vara borta minst en vecka - tur vi har volvokombi ^^. Sen styrde vi kosan mot Playa de la Porka (Porjus, ca 5 mil bort). Matten har fått delad omvårdnad om en gullig liten stuga där med världens bästa bastu :)))
Då vi kom fram började matten genast pyromanisera!! Hon eldade inne, hon eldade ute, hon eldade i bastun... Skvatt tokig!!! Eldade och skottade... Så Ture, Fayan å Flisan hade fullt sjå att hjälpa till med att kolla så att snön kastades på rätt ställe, och att matten verkligen tog med sig rätt vedpinnar... för vissa av dem skulle nämligen spridas ut runt tomten och ev. grävas ner...
Matten satte några Smirnoff Ice på kylning ute i snön, dem behövde ture skotta ner ändå djupare (givetvis för att de skulle hålla sig extra kalla :*) Så matten fick ledtråden fisk... och då var det bara för henne att leta i snödrivan =D - Det är viktigt att hålla henne sysselsatt även på fritiden...
Natten blev lugn men ohyggligt varm med 3 pälsmonster i sängen - i stuga är det ett måste att sova med matten så inte nåt skogstroll kommer och tar henne (eller??!....)
Härligt har vi haft det ialla fall! .... Kanske till och med Ture är lite trött idag ;-)Gullponken


Idag har Ture varit såååå duktig! Inte ett hyss då matten varit på jobbet!! Hade bara möblerat om alla skålar som matten hade satt i en hög... och spridit ut sina sextiotolv leksaker... Värt att notera ;)
Vi har varit på regnpromme med brudarna, bästamaritan å flora (bitchig lurvig schäfertant). Nu dansar vi regndans och hoppas på barmark fort!

Kungtures framtidsplaner...


Ture har ju planer på att bli vatteneftersökshund då han blir stor (bada har vi kommit på -är kul!!).... Han behövde öva det idag - i vattenskålen - hemma...

Vi har ju bestämt någon som bär omkring på alla skålar i huset... därav blir det ju lite små bucklor och skavanker i dem... Ture såg just en sån skavank i vattenskålen som han behövde undersöka.... så han tröck ner nosen i vattenskålen och blåste bubblor - men fick ju givetvis inte tag i nåt spännande så han tog tag i den fulla vattenskålen och bar den till matten för att visa upp - bara det att han hällde ut hela innehållet mattens jeans och sockar!!!! De behövdes säkert tvättas ändå :)

Förkläde

I helgen har kungture fått agera förkläde åt Ronja! Matten skulle nämligen jobba natt och av nån anledning så litar hon inte helt på Ture... så Ronja fick ta med honom till pojkvännen för att sova ^^.. Så Ture behövde ligga mitt emellan dem för att hålla helkoll.

Tures visdomsord: Du skall icke hava några andra hundar än mig!!

På lördag blev det lite träning ute på torpet, sen kom Farmor Linda med hela halva tjocka släkten =)) jätte kul att träffa dem =))

RSS 2.0