Stughelg...





I lördags åkte vi iväg till en stuga som ett par supertrevliga pitebor André och Sandra rådde om. Den låg på en naturskön plats en bit utanför Vuollerim - helt suveränt supermysig! Vi började med en kortis skotervallningstur sen blev det go´middag å därefter bastubad ♥ vilket även Ture testade - hugahelvetesvarmt!!! Men det bra med den var att matten kom utkastandes därifrån rätt ner i djupsnön så Ture å hans bästisPj hjälptes åt att snömula matten - det var ungefär som att snömula Flisan bara det att matten skrek så förskräckligt ^^ fjolla! Sen följde kvällen med folk-på-golvet-mys. Dessutom hade de en trevlig liten bischon friséherre på 11 år med en massa pondus.... Men snål var han om sin tomteleksak... hm!


På söndagen så blev det flera svängar valla skoter... Ture hjälpte André att pista spåren och sen var han tvungen att motionera Pj´s kisseCat... huga! jobbigt men kul, man behöver dessutom köra startskall på skoterskrällena så att de tar sig iväg nån gång =))
Sen bar det av mot matparadiset Havsträsk och KerstinsKök... där fick minsann den hundkulematade Ture lite ^^ (ok, mycket...) go´mat! Så klart att Ture ska ha heter det.... jajja, det får bli ett gäng långprommisar under veckan!

ha d gott allesammans!




Kommentarer
Postat av: Linda m flock

Fin fina lilla gullunge ;)

Längtar tills i höst då jag får träffa alla på MT:t, ska bli så roligt.



Kramar Farmor Linda med resten av gänget

2011-03-01 @ 07:54:04
URL: http://www.newstorykiwi.se
Postat av: marie

Ja, d ska bli så himla skoj att träffa allahopen ;)

kram i massor tbax!

2011-03-01 @ 09:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0