va´ trött man blir...


jag vilar mig lite medan matten pysslar i flyttstöket...


Hoff, hoff... jag å matten har ju hållt på med flytteri igen... 3:e gången gillt heter det väl ??(i af som vi flyttat tillsammans..) I alla fall så är det ett himmelans packande med pryttlar å pinaler in och ut ur fyffes-kartongerna.... Jag tror min matte är typ specialist på flyttning.... snabb & effektiv med MYCKET rensning - Ack å väl hade hon behållt i stort sett alla mina gamla trasiga favvo-leksaker (utom mina färdigplattade pet-flaskor :/....-de hade skrället slängt!!) i en påse vilken jag genast packade upp i ny-hemmet :) Grisen var den första jag plockade fram och även den enda hela leksak jag har i min ägo... Jag tycker att man ska testa sakerna ordentligt, för att se vad de egentligen går för...... Förutom Grisen ♥♥, den måste man vara särskilt rädd om - sån vacker, go´doftande och melodisk (låter ooootroligt vackert när den nöffar eller vad den nu gör...;)

♥Grisen♥ hittade jag.....Jag har även hjälpt matten med plattning av kartonger... Stackarn försökte ju få isär kartongerna för att de skulle vara lättare att frakta till återvinningen... Jag var ju tvungen att visa henne att tänderna är bästa vapnet mot kartongeländena! Bara bit å dra isär så faller de i små pusselbitar,,, MEN, det tyckte hon ju givetvis inte dög,,, de ska visst vara någotsånär hela och inte i molekyl-form... Otacksamma skrälle ^^... Men kul hade vi i kartong regnet!

Matten! Så här ska det gå till... kliv i, riv å slit....Vi har just börjat inspektera omgivningarna och jäklarÅ, jag känner ju igen mig! Jag, matten, brorsan Nash & bästaHasse brukar ju promma i dessa omgivningar - minsann!!

Jag å matten har ju tävlingsdebuterat..... Hrmmmm... jag visade genast var ribban ska ligga för vårt tävlande - så jag körde på 4 st nollor, fast däremellan rätt höga poäng. Men mest var det ju mattens fel - har tamejtusan aldrig sett denna i vanliga fall hyfsat lugna människovarelse såååå skärrad! Herregudens - det var ju som om hon var med i värsta skräckisen - snacka om hispa!! Jajja - nu kanske jag slipper påhitten till nästa år.... eller så inte........

Då vi ändå var på tävling uppåt Gällkatrakten, så passade vi på att bo hos moster Inger, där får man en massa go´mat och dessutom träff med BästaFlizan, SnyggTriss å Go´SagaSea åsså GullMoa förstås ♥ Mycket kärlek blev det! En av kvällarna kom Emlan & Joel, med sig hade de förutom SurSally en HallonBlåbärs-paj... vilken tvåbeningarna hyllade rejält där framåt kvällen... Ture-ligt nog så glömde de framme halva pajen på bänken på natten.... Så en hungrig Tut var ju givetvis tvungen att lyfta ner och rensa formen.... hrmmm,,, den hade ju säkerligen blivit dålig annars.... Gott var det!!

Sen har jag varit inne i min sock-fetish-äta-period... Har väl behövt äta 5 st sockar inom några veckor MEN magskrället säger ju upp sig^^... så jag måste faktiskt kräkas upp dem :// .... Å matten tycker inte att det är så upphetsande med gallindränkta sockar på mattorna på morgonen... -Humorlös! 

Jajja! Matten är i full färd med att Ture-säkra hemmet.... Så att jag ska kunna vara hemma & vakta huset Utan att behöva göra dess mer omjusteringar...

Ha d gottast i höstregnet... Efter regn kommer ju solsken har jag hört.....

Vi hjälps åt jag å matten....

Jag å Matten är ju i flyttartagen Iiiiiigen!! 3:e gången på ett år MEN nu har vi väl förhoppningsvis hittat en lya på hyfsat rätt ställe som kan passa oss... Vi ska nämligen flytta inåt stan igen - inte långt ifrån brorsan Nash med BästaHasse & Bästa Ann-Marie. Sen har vi ju åxå lillsyrran GullMira med BästaVictoria i närheten ;) Det blir grejjeligrejjans!!

Jag brukar hjälpa matten med packandet... Hon packar i och jag ur.... Fast hon blir inte så nöjd då ^^... konstigt! Särskilt en dag då hon kom hem - då blev hon fasenimig som vulkanen Etna! Jag hade nämligen fått korn på go´dofter i några av flyttkartongerna... Hungrig, undernärd kastrat som man är så behövde jag "koka i hop" lite... Så jag smällde i mig; makaroner (okokta), bulgur (åxå okokt), en halv förpackning krossade tomater, bea-sås (i pulverform) och en burk med rostad lök..... Mumma vad det satt fint i kistan!!! MEN min humorlösa matte var förstås inte så glad åt mina kock-försök då hon stegade in genom dörren.... Hennes grå/blå/gröna ögon kan i bland bli svarta faktiskt.... åsså pyser det nog ur öronen tror jag.... Jajja! Det är sånt man får ta i kleptoman-branchen ;) Efter ett tag då jag fjäskat in mig och kröp upp i knät så kunde hon faktiskt inte hålla sig för skratt... Jag hade nämligen bulgur-ris fulla pannan (hade hört att just bulgur är bra för hundpälsar...) =)))


"något glad svans" även i kalla höstplurret...Matten har blivit tokig! Eller rättare; mera tokig... Vi tränar både nu å då... Kul är det ju.. ibland... men jag har ju som inte alltid tid med att hålla på med cirkuskonster så jag brukar köra mina egna idéer,,, va´i 17, hålla på med framförgående, hopp å "inte lattja med apporten", när man kan dofta på nån go´fläck eller springa å ragga på nån snygg brutta som går förbi eller nåt annat viktigt... Jajja, men däremellanåt är jag visst himla duktig säger hon :-*

sista brändöhamndoppet...I kväll har vi gått vår sista "kuststigen" prommis här i Brändön. Det blev sedvanligt bad i hamnen och klättring på stooora stenarna. Dock inga Duv-jäklar i vägen denna gång. Ganska mysigt var det att promma i mörkret i skogen då det knakade och prasslade.... Tur att varken jag eller Matten är särskilt rädd av oss. TorpedTure & MegabiffMatten - kom igen bara!


svulten kastrat...

Ha det gott i höstmyset!RSS 2.0