ibland har man det ganska olätt....

snyggFlora, gullFliz, jag å bästaMarita


Min matte är ju som även tidigare skrivet en aning förvirrad ibland (hon kan faktiskt vara rätt skärpt vissa stunder ^^...) Häromdan då hon var å tränade på gymmet så hade hon glömt sitt lås och lubbade upp till receptionen för att låna ett, varefter hon låste skåpet nogsamt........ bara det att hon låste FeL skåp... så efter en timmas träning då hon kom ner "på damernas" så satt där en männska och väntade på att få ut SIN jacka - jajja!! Det är tur att man har en matte som låser om sig då man inte är med och kan se efter prylarna åt henne ;)... (synd bara om männskan som fick vänta en timma på att få ut sina kläder ^^...... =D )

Jag har faktiskt varit hyfsat skötsam... förutom.... då Matten å Moa fick för sig att kolla på en större grannlägga så lade jag in protestveto direkt - genom att öppna sopskåpet och köra en grundlig genomsökning (hittade faktiskt lite sushirester å annat smått å gott... :) De var väl borta typ max 5 min.... Så det blev ingen ny lägga iaf.... Vi trivs ju faktiskt himmelans bra i våran ändå.... :)

Sen har jag tydligen lyckats med en god gärning - jehovas var å knackade på dörren, då skällde jag till ett gäng gånger med min basstämma så då matten öppnade dörren så var de genast med på att hon inte var intresserad av deras samtal å prylar.. Av nån ture-anledning så fick de just lite bråttom.... Alltså ska man inte ha konsekventa mattar å hussar - oftast får man ju bannor för gormandet vid dörren ^^.... Vi har det inte lätt vi 4benta.....

Jag å Flirr har ju lite bekymmer med sömnen... först måste vi sova med tonårsMoa, som vill ha sällskap då hon ska sova, sen då man nattat henne så kan man ju äntligen flytta ner på golvet.... Flirr intar då platsen under Mattens säng för att ha koll på då hon vaknar,,,, jag intar mattan framför Mattens säng - numera är vi ju portade från tröttsurgrinigMattens säng - så då hon vaknar så kör vi gemensam väckning för annars skulle hon säkerligen snooza i minst en halvtimma... Så upp med skrället! .... så man kan få morronmat,,, vi är nog minst lika hungriga som hon är på mornarna...... Mat är fasenimig viktigt som matten säger!

jag å Flirr kör lite pinnstökstjafs...


Har varit upp å besökt Gällka (Gällivare) och träffat mattens bästis Marita och hennes schäfer snyggFlora, vi körde långprommisar och go´mat hela helgen - riktigt myyys :)

Förra helgen har vi umgåtts med syrran Mira och hennes tvåbenta bästaVickan samt en liten, men ack så aktiv brud på 4 vid namn Grace.... På fredagen var även Matten med - då hade de hade vin å pizza å surr-afton. På lördagen fick jag slagga där själv för då skulle matten köra gul bil (oooovanligt - kör gul postbil, kört gul megatruck men nu kör hon även gul taxi - hon är fasenimig lite gulfixerad tror jag ^^.....)

I morn blir d promme med brorsan Nash å bästaHasse... hehe... det är som bra att mötas upp så man kan ge varann lite tips å tricks... bara det att jag är rätt så lydig utomhus medan Nashen sköter sig exemplariskt inomhus - vi kör en "deal" där då vi planerar nya inne å ute hyss för att hålla våra 2beningar i trim ;)

Puss å mulning!

huset fullt...


jag, Flirr å Mira


Nu i helgen så har vi verkligen haft huset fullt i hundar, jag å Flirr å Ronjas lilla prazsky kryskarik Roxie åsså min lillesyrra Mira... :) Jäddrans vilket hundliv! Matten har låtit som åskmoln då vi gjorde gemensam insats och släpade ut henne genom dörren - vi skulle ju bara tävla om vem som kom ut först ;)
Jag har fått stränga förhållningsorder om att inte springa över, mangla eller snömula Roxie eller Mira sååå Flizan har fått sig några snödränkningar, inget ovanligt i och för sig, men hon blir ju så jäkulens förbannad och luggas tillbaka. Hon ser lite rolig ut med tervskägg som fryser fast runt gapet på henne =)


surikaten Timon i lejonkungen eller Roxie?


Den där lilla sprätten Roxie har minsann övertagit våran Moa och hennes säng - det lilla skrället sover till och med under täcket!! Så jag å Flizan provade att flytta över till mattens säng ^^.... men dels så kan hon ju fasen inte ligga still åsså åker man ju ner då hon väl vaknar! Jag provade att säga åt henne - för jag blir ju lite grinig då jag är trött och ska hon då hålla på att stöka då man ska sova,,,, så jag gläfste till rejält  - MEN attans så matten kan gläfsa tillbaka, å ner åkte jag med öronen före.... hon är åxå grining så hon är trött.... Så vi har flyttat tillbaka till Moas säng igen,,, man får väl stå ut med den lilla prylen då :)okayrå vi får väl samsas i moas bädd :)

man måste ju tvätta bort morronskräpet från syrrans ögon...Matten är ju en smått förvirrad männska i bland (eller ganska ofta...;) ^^... suck! Då hon hade tvättstuga här i lördags så fick hon för sig att hon skulle tvätta sin frolicdoftande, tureslemmade jacka vilken hon hade på sig eftersom vi just varit på promme... Vips tog hon av sig den, dammade in den i tvättmaskinen och startade den.... Bara det att hon glömde att plocka ut nyckelknippan med öppningstaggen, vilken hon hade i fickan + Flizans hundkoppel ^^..... Jajja!! Då fick hon vackert sitta i tvättstugan tills den hade tvättat färdigt för hon kunde ju inte gå ut för då hade hon ju inte kommit in igen - KLANT!! Jag förstår inte hur folk menar då de säger sådan matte sådan hund... =)

Sock och disktraseätning har det varit dåligt med denna vecka,,, till och med Moa har börjat att hålla reda på sina pinaler, men jag har i alla fall lyckats sno åt mig lite god mörk mintchoklad som jag tyckte att Moa inte behövde någe mer... det var ju så lite kvar dessutom....

Må väl allahopen!

Nytt År och nya trutvallor....


i väntan på matten...


Nyåret firades i Karlsvik - Luleås riviera med ett gäng roliga folk åsså jag å Flizan som fän då :) .... Fast jag fick ju inte vara med på storfesten med mat å sånt  av nån anledning... De ville inte ha med en stökig TurboTure till middan för 40 pers... - HM!! Jag hade ju lätt skött provsmakningen av både förrätt, varmrätt å efterrätt ...... faaast det var väl det folket misstänkte kanske ^^ ;) I alla fall var jag åxå med på 12-slaget på "stranden", vi/folket eldade upp några slags kinesiska ballonger åsså såg vi ju raketerna över stan - som om det skulle vara nåt att hetsa upp sig över - jajja folket blev då glad och skålade å skrålade - herregudens sånt ståhej för att det ska bli ett nytt år, ny dag, nya löften (vilka säkerligen ska brytas...) osv... Jajja! Huvudsaken man har kul iaf - och DEET hade vi :)jag samlar mina saker på mattan bredvid matten då hon sitter och datoriserar å är tråkig...


Att ha en tonåring å en Flizan i huset ÄR himmelans praktiskt och skoj. Tonåringen är ju eeeen skvätt slarvig med sina saker vilket passar mig utmärkt - jag har fri tillgång till sängsovning, sockar, godis, petflaskor, åssså trutvallor - mumma! Alltså jag har nu förstått varför i vissa tillfällen tvåbeningarna håller på med sånt som kallas kyssar (har sett det på film alltså ;) Det är ju trutvallornas förtjänst! Godsmakande lypsyl, försvarets hudsalva, å läppstift - fast man får sån lustig färg av just läppstift... Hundpolarna ute på området kollar lite konstigt på en då man kommer ut på rastningsrundan och är rödrosa om tänderna, läpparna och nosen,,, det tar som udden av den respekt de vanligtvis har för en - äh vafasen! Man får helt enkelt ta det ibland,,, för gott är det juh!


vackra, goa moa <3Igår hade vi inflyttningsmiddag för Moa - plankstek hade hon beställt, å vi fick sedvanlig dietfoder med en liiiiten skvätt gotta i. Åsså kladdkaka som efterrätt - Vi fick tuggben, funkade det åxå... Matten tjatar om att vi inte ska käka choklad... Mäh, jag har ju provat och överlevt,, flera gånger ;)

Hepp, hepp på er alla :)sheltiemulning

timeout...

RSS 2.0