Det går bra nu.... ♫♪♪♫...

Bäste(hrmm)BrorNash, JagHimself å GullFlizanIdag har matten å vi, dvs jag å lille Flizan, haft en himmelans bra dag.... Tänk att börja måndagen med att väcka matten (på hennes lediga dag) kring 5 snåret - hon brukar ju kliva upp då..... Sen frulle, ut å promma en timma, hem, sen fick man vila till sig lite då matten for iväg å gymmade. Därefter promenix med bästaHasse å brollanNash. Vi stökade och gnabbades som vanligt.... Tänk att den jäddrans retstickan kan reta gallfeber på mig!!! Sen är han ju så jäkulens snabb då man ska dänga till han :/... Jajja! Men kul har vi för det mesta. Bäst är nog att Hasse alltid har med sig gotta i fickorna - himmelans klok karl det där!! :)

Då vi kom hem så käkade ju matten... iiiigen (ovanligt ^^...) å loggade in på fejjan... Å där stod det; Grattis Marie Wiklund till vinsten av Robur hundfoder 15kg och en fodertunna.... HaHa! Kunde inte ha kommit lämpligare... Dels så skulle hon å handla hundfoder åååå så har det ju en förmåga att gå lite fodertunnor hos oss.... Jag innehar nämligen kunskapen om hur man bryter sig in i dem - Sickan, Vanheden å Harry ligger i lä där minsann ;) Franz Jägerkassaskåp är ju bara blaha-blaha.... Ture-fodertunnsinbrottsspecialist-Wiklund von Fozaso´s kan ni kalla mig ibland....

Till saken hör åxå det att matten har just köpt en ny fodertunna... typ för två veckor sen - Mäh - kan vara "bra-att-ha". Den sabotörskan har dessutom saboterat mina inbrottsplaner... Hon har nämligen stängt in fodertunnan i badrummet och inte i köksskåpet som tidigare.... jag hade ju precis klurat ut hur jag öppnar skåp....

I alla fall då matten dammade iväg - glad i hågen - för att hämta vinsterna så passade jag på att inventera Moas väskor.... ÅÅÅåå - vad hitta man väl där *visslar*.... Jooo, nudlar! MYCKET bra för en TureTerv på diet! Bara det att det är så smuligt med nudlar och kryddor och det syns ganska så väl på Moas lurviga matta.... Attans!! Påkommen igen!!!!!

Jajja,,, tur(-eligt) att vi haft sån bra dag å att matten hade ätit och sovit väl så att hon hade humorn i behåll... så det går bra nu.... (Ture goes Petter version ;)

Youh´(eller hur man nu rappar till det....) grabbar å tjejer. Må väl!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0