Alias - TigerTure ^^

Alltså, denna Ture!!! Vi i familjen har kommit på att det nog inte alls är pappa Nio som är ordinariepappa till Ture... eller så måste han ha en morfar som är TIGER i Nalle Puh historien!!! Nåt släktskap med kattskrället har han i allafall för han gör precis som Tiger; hoppar på allt och alla så att man/den/det gärna faller pladask i backen - då har han lyckats :) Han kom på en svinkul lek - vi var på morgonpromme i går morse, matten sjönk igenom på skoterspåret och genast kom en lågt flygande terv och hoppade på matten som sjönk ännu mer och låg skrattande i södrivan kl 6 på morgonen =)) glatt påhejad av Fayan å Flisan..

Ture har dessutom hunnit få en guppy uppkallad efter sig =D, det är det minsann inte alla som har!! =D. Fiskeländet gör hyss liksom sin namne... han hoppar nämligen in i "fisk-barn-kammaren" och käkar upp småfiskarnas mat (listig firre :)

Så igår kväll var det övning inför badsäsongen igen =)))) Först när matten höll på att dammsuga så kom Ture smygandes med en rosa handduk om midjan, han är ju nämligen en renlig kille som gillar när det luktar gott och gnider sig gärna mot handdukarna i badrummet om han får chansen... Så lossnade ett rosa badlakan från kroken lämpligt runt hans midja... Sen var det dax igen.... Ronja i badet och vips så behövde Ture åxå bada =))))) 

<3 Fast han kan vara riktigt duktig åxå - han hittar inte bara på hyss <3





Kommentarer
Postat av: Gunbritt med hela flocken

Härligt att läsa om GullTure :) Så kul att han hittat ett hem igen...Sötnosen...

Härligt med bustervar...I alla fall andras ;)

(Har ett gäng egna)

Önskar er en GLAD PÅSK!!!

/Gunbritt

2010-04-02 @ 00:19:40
URL: http://www.belgarhuset.com
Postat av: marie

jaaa, han är bara för härlig - mången skratt åt honom å många gråa hår =) =)

2010-04-02 @ 10:29:54
URL: http://gullture.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Ja det verkar vara livat där i Tures nya hem. Brorsan är lite lugnare men har nog käkat upp en hel del saker hemma och han är speciellt intresserad av elektriska grejor så som tv dosor, kablar, mobilladdare, sedan plockar han ut speciellt utvalda böcker i bokhyllan. ja ja de är roliga de gulliga //Niko

2010-04-02 @ 21:47:34
Postat av: Ewa

Hrmmm, som uppfödare till de små söta liven måste jag säga att de menar inget illa de har det bara lite tråkigt ibland :-D när de är 5 kommer vi att minnas deras ungdom med ett skratt. Glad Påsk på er!

2010-04-03 @ 01:01:16
URL: http://www.fozasos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0