själv är bäste dräng...

I torsdags så for jag å matten ut till Måttsund å tränade lite kontakt och gjorde ett spår på apellplanen, vilken var allt annat än enkelt - svinsvårt men det gick... Annika å TurboTerra var åxå med - herregudens sånt energiknippe!! Värsta elitidrottshunden juh! Kul som 17 att träna i hop :))


Annika & TerraHelgen som varit tillbringades i Mampatown (= Malmberget). Matten roade sig med att köra omkring med ett gäng stenar i de stoooora gula bilarna i Aitik, vilket hon visst tycker är trevligt. Hussen roar sig med att knacka i berg med en grävare låååångt nere i marken... Vitåfors gruva heter det visst... De är rätt lustiga, udda intressen tvåbeningarna har egentligen ^^... Jajja!! Då de väl masat sig hem så tänkte de slänga sig i soffan å "ta en taktikare"... HA!! No Way! TT hade ju laddat hela dagen för att de ska umgås åsså har de mage att inta´soffläge!!! Det var bara att köra hela registret... vill åxå ligga soffa,, funkade inte...., vill ha mat nu!,,,, funkade inte.... har jättetråkigt - inget att gö´,,, funkade inte... JätteKissis!!! Funkar =)) Eller så var det hela kombinationen.. men skrällena masade sig upp iaf. Sen bar det av ut i friska luften, vi skulle visst rasta Kissen (=Artic Cat:en). Det är lite lustigt med de dära brummande, vrålande plåtleksakerna, man måste köra startskall på dem ^^. Det blev en härlig tur i härligt kvällsväder. Man fick känna vinden i öronen, pälsen fladdrade likt en nydammad matta och doften av olja å bensin blandat med den friska luften... härliga tider :) Sen blev det förståss sedvanlig bortskämning me´en massa go´mat å kel - lovely ♥


Pj & Ture på Kissen :)Snacka om trumpinneben va´?!Soffmyyyz.. fast skrället surrar ju bara i telefonen!På måndagen då matten for till jobbet så glömde hon att ta bort vår hundträningsväska - MycketBra!!! He, he... Där i fanns ett gäng apporter ÅssÅ Kattmat =)))) eg för belöning då man varit riktigt duktig ... men så kom jag på att jag har ju faktiskt varit riktigt duktig (eller kommer säkert att vara nångång...) - så jag rev helt enkelt upp väskan, demolerade träapporterna i småflisor och åt upp kattmaten. Ha! Man kan väl köra spårträning på egen hand - själv är bäste dräng! Matten fick dock ett smärre vulkanutbrott då hon kom hem, det är ju sånt man får räkna med men den store charmören som man är, så smälter hon snabbt igen ;-)

Hare´Bra!

Bollen är död - the only survivour - Grisen ♥


Kommentarer
Postat av: Terra

Nämen attans..."elitidrottshund", det skulle matte behöva höra för elitidrottare behöver ju TRÄNA massor både fysiskt och psykiskt, för att hålla sig i trim så fick jag bestämma så borde matte trimma mig betydligt mer, och sluta slöa..... ;)) Coolt att du fick igång soffliggarna, måste dela med dig av lite igång tips hörru...;)

2011-04-04 @ 22:29:44
URL: http://www.terrabelgs.se
Postat av: ture

jajjasimänsan! jag har en hel uppsjö av tips ;)

2011-04-06 @ 17:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0