Vårkänslor, tv å funderingar...

Alltså nu har vi verkligen vårkänslor jag å matten... vi har ju haft en hel massa dagar med sol och till och med + grader - lovely! Matten surrar hela tiden om att alla skulle behöva få vara lediga på våren, ligga i en snödriva och sörpla chokladpunch eller nåt annat vettigt - samtidigt som hon (å kanske jag... ^^) vill ha barmark och komma igång med träning å annat hundkör :)

vi hann med en härlig promme -jag, matten å snyggFlora (marita fotar)

Förra helgen var vi upp till Gällka igen. Det där med buss å tågåkning är ju inte allt för kul men vafasen, alltid nåt ont som för nåt gott med sig! För sen blev det först fika å tjejdate i Kullen hos moster. Brudarna Sally å Triss har inte förstått Turens charm - Triss vill inte bli påkliven av TT och Sally är värsta vaktmonstret samtidigt som hon faktiskt ändå visar en liten svaghet för DonJuanTure,,, det kommer nog... - brudar ska alltid låtsas å ha sig först ^^... Åsså var ju lillFlirran där, så det blev lite sheltitramp och uppläxning av ohyfsad tervanes =)) Sen bar det av upp på Gällivares gräddhylla i Malmberget - Kilen, där blev det järnetmys i favvoPj´s soffa. Hussen å Matten var oändligt imponerad av en Tv (^^ hujedamig!) som hängde som en enorm tavla på väggen, det var storlek, platthet, pixel, tum och hd de surrade.... suck vad folket kan ha udda intressen! Men en sak var bra - det blev soffhäng hela kvällen. Flirran fick följa med på övernattning hon med. De tvåbenta fick den ljusa idén att pula in lilleFlis i barskåpet eftersom hon ser ut som en liten rar porslinsfigur..... MEN skenet bedrar dock, hon är ganska häftig på tervluggning!!!


Flisan i baren

En sak man som autodidakt (=självlärd,,, dock på sina egna viktigt-att-kunna-saker) tervanes funderat över många gånger är att varför ska hussar å mattar alltid hitta på en massa onödigheter som man "ska" kunna som hund... Hyfs, gå fot, vara ensam, inte ligga soffa, stanna, spåra osv... Jajja! De verkar ju se lyckliga ut då man gör det, dessutom kan man om man har tur få en godbit om de blir riktigt nöjda. Så det är nog trots allt ganska trevligt att lära sig nya saker....

En annan sak man åxå funderat över är vad det där pussandet de håller på med - folket, ska vara bra för! EnTures uppgift då det inträffar är att genast preja sig emellan och hålla koll på skrällena, försöka skrika Time Out och avbryta det hela - det kan inte vara hälsosamt att byta trutvätska på det där viset ^^.... Männskobrudarna är ju så mesiga - jag menar hade jag pussat på nån hundbrud så Pang så åker man på en hurvel oftast...

Matten har blivit soffpotatis! Hon har fått en större tv och skaffat sig en massa kanaler, vilket smarty redan haft sen tidigare och även betalat för men inte kunnat och idats få ordning på sedan 6 månader tillbaka! Hon är alltså inte särskilt mycket för tv-tittande, men nu så verkar det som om hon åteminstone sover gott till tv´n ;)

I dag överhörde jag att Matten å gammelmatte Eva surrade om kennelträff - guuuud så vi längtar! Ska bli himmelans kul att träffa ett gäng likasinnade galenpannor =) =)

Må Väl!
kärlek ♥

Kommentarer
Postat av: Ewa

Älskar <3GullTures<3 funderingar!

Vi längtar till kennelträffen vi också, Chili funderar på att vara mammaledig i år så det blir inget däng från henne. SysterYster hälsar att hon vill köra Belgarrace på stranden med brorsan.

2011-03-10 @ 00:23:12
URL: http://www.fozasos.se
Postat av: marie å ture

Hoff va skönt att slippa morsans grova förmaningar ;)) Ska bli härligt med belgarrace me´syrran! Om hon nu hinner ikapp ^^ hahaha...

2011-03-10 @ 06:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0