hunger.....

Att vara en ständigt hungrig tervanes i sina bästa 3 år, kräver sin hund... eller hur det nu heter... I alla fall så är jag inte gravid eller så, kastrat möjligtvis, även om matten tror att dom bommat nåt väsentligt vid operationen ^^... Men nu är jag fasenimig hungrig!! Matten har ju gömt hundmatstunnan i sopskåpet (lysande ;) Så här i förra veckan, så kom jag ju på knepet ^^... Hur man öppnar en skåpdörr! HaHa - enkelt för en uppfinningsrik TureTerv!! Jag drog ut ett gäng sopor (ides inte äta upp de begagnade körsbärstomaterna denna gång..) och drog ut hundmatstunnan och öppnade den med... Den har visserligen ett ganska besvärligt lock - men vafasen! Man har ju gaddar!! ^^...

Då matten kom hem så låg jag lugnt och väntade till hon klev in.... Jag hade ju ganska tung och relativt gasfylld mage så jag rörde mig inte alltför mycket :/... (men mätt var jag :)... Som vanligt så är hon ju ganska humorlös då hon kommer hem (det är säkert för att hon är så hungrig tror jag... bestämt... ;)
Jajja! Nästa dag då Matten skulle fara iväg så prövade hon med att ställa för en stol så att jag inte skulle komma åt maten.. och soporna... HA! Det var ju bara att flytta på möbeln - Lätt!!...... Nästa gång så hade matten hade av nån anledning klätterlina hemma... vilket hon band fast dörrarna med.... Hm.. lite knepigare... MEN, HoudiniTure lyckades igen!! 3:e gången på en vecka hehe.... Så nu är man portad från köket då matten är borta........... Typiskt!!!
Ture å Flizan




Lille bortskämda sheltien Flirr är ju ännu hos oss, himmelans trevligt och även liiite otrevligt - Hon får nämligen sova soffa å det får inte jag!!! Jäkla orättvisa!.... MadameFliz ligger som en primadonna på de vita fluffkuddarna... hrmmmmffff.. bortskämda stycke!! Jag fattar inte varför inte matten vill ha en ständigt lerig, dy-illago´luktande tervanes på sina fluffisar... begriper icket.....

Bortskämda stycke!




Lillasyster Mira hade vi hand om förra helgen. Trevlig liten tjej, tills Hon gick och lade sig i min numera tillbakatagna bia-bädd (Flizan vill ju sovasoffa istället^^...) Men där gick gränsen - Min bädd & Mina leksaker - så jag var tvungen att säga till henne på skarpen att sticka å dyka i nåt annat hål eller nåt.... Jäddrans så respekt man fick med sig!! Slyngelunge!! Annars var det ju trevligt att ha en lika-sort i huset, bara det att hon är lite konvalecent ännu sedan olyckan så vi har fått ta det lugnt med lillpinglan... Men snart kanske man kan stöka järnet med henne åxå!!

Hungriga hundar ;)



Jäkulskap på g... Nash å Flirr gaddar ihop sig...




Några härliga prommisar med brorsan Nash å bästaHasse har vi åxå hunnit med! JäklarÅ vad vi stökar,,, en stund iaf, sen måste jag ju gå å hålla koll på min matte som ni vet.... ;)

Hepp, hepp i höstmörkret!

Kommentarer
Postat av: hussen

det är lite rackligt med uppdatering av bloggen numera. är livet som stadsbo så mycket stillsammare än att bo på brändön? =)



2011-11-25 @ 01:10:44
Postat av: ture

no way hussen... snarare tvärt om.... har en hel del att stå i i stan ;).....

2011-11-25 @ 19:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0