Semester =))))

på en brygga i vackra Berghem...
 
Jag å Matten har semester --- förstå hur härligt vi har det!!! Midsommarhelgen inleddes på torsdagen i underbara Berghem med mattens bästis Marita, hennes karl Rolf och deras två trevliga gråhundar, lilla Tora 5 månader och Arrak ca 1 år.... Vi hade himmelans skoj med grillafton, en massa hund å jakt å andra viktiga-saker-snack kvällen lång... Dessutom dristade sig bästaMarita till att bada!! Där kan man snacka vågad brutta på två ben ^^... =)))) Typ 8 grader och stormvarning sådär på kvällskvisten.... brrrrrrrr....
 
bästaMarita & goa lilla Tora....
 
det kryllar ju av gråhundar i Berghem! - fasiken de är ju överallt!!! alla två... :)
 
 
På fredagen bar det av till underbara Yrttivaara, där "moster" med familj har stuga. Där fick jag ju träffa förutom Inger, Thomas å Emlan snyggbruttorna Saga å Triss - två ursnygga flatcoatedretriver-brudar..... fast då var ju lill-polisen fyrvägskorsningen Sally där å vaktade brudarna.... Men jag har kommit på henne HaHa.... hon är inte alls så farlig som hon verkar, så låtsas jag inte bry mig i att hon finns så gör hon inte annat än hotas =) .... brudar alltså!! Inte lätta att förstå sig på.... jag fick till å me tanten att leka med mig en vända!!
 
familjen Sjöholm njuter av irish coffee a´la´Matten....
 
mys med Emlan ♥
 
slashas Matten hade ju tappat en mugg, vilken duktiga Saga simmade ut och dök efter dessutom :)
 
vi njuter av utsikten över älven :)
 
 
I går så hämtade vi upp syrran, hon ska vara inneboende en vecka med oss... Skitskoj faktiskt! Matten tycker nästan att jag är lugnare med henne i huset - men vafasen man måste ju som storebror föregå med gott exempel va??! Så jag har inte käkat upp nånting då matten lämnat oss för att hålla på att leka på gymmet en stund.... Fast jag brukar ju mula henne lite ibland då vi är ute (man måste ju visa snorisarna vem som bestämmer ibland ;) Både i går och i morse var vi på "släkt-promme", hade med oss brorsan Nash och Hasse åxå - himmelans kul att stöka på alla tre. Faaast Nash får sköta det där med att simma ut å hämta pinnarna å jag å Miran blöter oss lite.... innan jag knycker pinnen förstås då Nashen kommer inåt land - Jag har tränat honom bra där, med att "du-skall-alltid-lämna-alla-pinnarna-till-Ture" - funkar klockrent!
 
höjdvattenhoppareNash, jag å lillMira...
 
Tre blöta Fozaso´s-are.. Nash, Mira, TT
 
jag ger Emlan å Joel lite soffkärlek - bjussade dessutom min döda gris åt Joel... det ni!
 
 
 
På torsdag bär det av mot Sundsvall å släktträff samt spökerier i skogarna....
 
Ses å hörs! Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0