Ssssspår...

TureTorped är numera helt återställd efter "den-värsta-i-värlshistoriens-tredagars-kennelhosta". Så igår tyckte matten att det var dax för premiärspårning. Den orutinerade matten plockade med spårsele och lina men glömde att det brukar finnas med vissa apporter som ska pluttas ut i spåret ^^... så vi fick ta skogspinnar och Tures favvoleksak (vilken numera bara består av ett huvud...) som slutapport. Ture var såååå duttig ♥. Om än något het på gröten (ovanligt va??!!^^).
Sen bar det av ut på Torpet för lite lydnadsträning.. Där hittade vi dobberKalles matte Maria vilken vi kunde utnyttja som budföringsmottagare - kanonkulanTure tyckte det var skitkul :) Men sen var det den jobbiga platsliggningen.... man vill ju inte ha matten för långt bort... om hon skulle försvinna, gå vilse, eller nåt´ Man måste ju ha koll på virrpannan!!
Efter det var det dax för en lååång härlig prommis på Dundret, med många uppfriskande bad ;) Matten har dock fått för sig att träna platsliggning även där... jobbiga människa! Men härligt var det!


Kommentarer
Postat av: Carina& Izor

Vad skönt att killen har blivit frisk igen.Visst är det roligt med spårning?Jag går en spårkurs med Izor uppe i Nordmaling,det är jätteskoj,men det är som du säger,dom är ganska het på gröten!Kram till er!

2010-05-25 @ 13:16:25
Postat av: Carina& Izor

Vad skönt att killen har blivit frisk igen!Visst är det roligt med spårning?jag går en spårkurs med Izor uppe i Nordmaling,det är riktigt roligt,men det är som du säger dom är ganska het på gröten.Kram på er!

2010-05-25 @ 13:24:58
URL: http://[email protected]
Postat av: marie å ture

jooo, skitkul med spårning =)) hoppas bara det slutar regna snart så vi kan ta en runda idag igen... inte så kul i hällregn :/, kram tbax!

2010-05-25 @ 16:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0