vårsemester.... oh-lala´..

Matten har fixat sig vårsemester =))) - himmelans bra tycker jag! Vi prommar å prommar, både i skogen och i stan - riktigt trevlans. Matten har ju beställt finväder hela ledigheten, så få se om det blir så... det är faktiskt det enda hon brukar ha tur med,,, vädret alltså ;)

dragkamp med pitbullsheltien... attans så hon kampar det lilla stycket ^^...Här har livet annars levt som vanligt,, mattejobb, härliga prommisar, soffhäng, moamys osv... Matteskrället har börjat att damma av lite lydnad inför vår/sommarsäsongen... Det blir ingen agilitykurs för oss så vi ska se om vi kan få ihop lite välbehövlig brukslydnadsträning :P .... Inte nu för att jag tycker att det är särskilt nödvändigt,,, då man kan sitta framför spisen och lukta på matosen... Sen har det ju gått några disktrasor....


jag, bror min Nash å lille Flirr å BästaHasse
Sen har vi ju faktiskt börjat grillsäsongen... jag, Flirr, Moa, Ronja, Roxie, Mira med matte å husse, Essie å Samojeden med matte å husse samt en frusen dalmatiner med icke frusen matte var på grillafton faktiskt... Vi hundar fick ju ha "bas-träning" ^^... som min matte som tydligen tränat nån Oden-Odåga i det militära förr... sade... Men hon har ju faktiskt en liten svaghet för våra vackra bruna bedjande ögon så hon var korvutdelare till oss stackars "bashundar"... Himmelans bra faktiskt :)

grilltime medels basträning med korvutdelning ;)... ser ni mig??jag på min utsiktspunkt på basstationen :)Jag har faktiskt blivit riktigt snygg å välformad säger matten, dietfodret har börjat att visa effekt - trots att jag ibland inventerar moas gömmor i hennes väskor.... Häromdan hittade jag faktiskt en maxibag sourcream-chips i hennes rum.... oöppnad dessutom ^^... Så vafasen! Man måste ju få unna sig lite ibland, såååå jag smällde i mig hela påsen faktiskt - gissa om det satt som ett smäck i lillkaggen :D. En annan dag så hade hon faktiskt ebb i väskorna, så jag fick knapra på en kofta istället, har ju hört att lamm smakar som kofta så jag tänkte att - try it, man måste ju prova! Och faktiskt, gick väl an men jag ides inte käka så mycket... jag är ju faktiskt på diet!

Njut i vårsolen!

brorsa-jävul!! nu tar jag dig... med Flizan i nacken....Snyggbrorsorna... jag gillar ju faktiskt skrället i af... broderskärlek ♥...härlig ispromme med lillsyrran å Flirr åsså mattarna förstås...
Det går bra nu.... ♫♪♪♫...

Bäste(hrmm)BrorNash, JagHimself å GullFlizanIdag har matten å vi, dvs jag å lille Flizan, haft en himmelans bra dag.... Tänk att börja måndagen med att väcka matten (på hennes lediga dag) kring 5 snåret - hon brukar ju kliva upp då..... Sen frulle, ut å promma en timma, hem, sen fick man vila till sig lite då matten for iväg å gymmade. Därefter promenix med bästaHasse å brollanNash. Vi stökade och gnabbades som vanligt.... Tänk att den jäddrans retstickan kan reta gallfeber på mig!!! Sen är han ju så jäkulens snabb då man ska dänga till han :/... Jajja! Men kul har vi för det mesta. Bäst är nog att Hasse alltid har med sig gotta i fickorna - himmelans klok karl det där!! :)

Då vi kom hem så käkade ju matten... iiiigen (ovanligt ^^...) å loggade in på fejjan... Å där stod det; Grattis Marie Wiklund till vinsten av Robur hundfoder 15kg och en fodertunna.... HaHa! Kunde inte ha kommit lämpligare... Dels så skulle hon å handla hundfoder åååå så har det ju en förmåga att gå lite fodertunnor hos oss.... Jag innehar nämligen kunskapen om hur man bryter sig in i dem - Sickan, Vanheden å Harry ligger i lä där minsann ;) Franz Jägerkassaskåp är ju bara blaha-blaha.... Ture-fodertunnsinbrottsspecialist-Wiklund von Fozaso´s kan ni kalla mig ibland....

Till saken hör åxå det att matten har just köpt en ny fodertunna... typ för två veckor sen - Mäh - kan vara "bra-att-ha". Den sabotörskan har dessutom saboterat mina inbrottsplaner... Hon har nämligen stängt in fodertunnan i badrummet och inte i köksskåpet som tidigare.... jag hade ju precis klurat ut hur jag öppnar skåp....

I alla fall då matten dammade iväg - glad i hågen - för att hämta vinsterna så passade jag på att inventera Moas väskor.... ÅÅÅåå - vad hitta man väl där *visslar*.... Jooo, nudlar! MYCKET bra för en TureTerv på diet! Bara det att det är så smuligt med nudlar och kryddor och det syns ganska så väl på Moas lurviga matta.... Attans!! Påkommen igen!!!!!

Jajja,,, tur(-eligt) att vi haft sån bra dag å att matten hade ätit och sovit väl så att hon hade humorn i behåll... så det går bra nu.... (Ture goes Petter version ;)

Youh´(eller hur man nu rappar till det....) grabbar å tjejer. Må väl!


RSS 2.0