Typ BaraBästTure!

Alltså från och med måndag... hela 3 dagar,,, hittills, peppar, peppar... har TT varit lugnet självt då matten lämnat honom ensam hemma!! Matten blir liksom skvatt galen då hon kommer hem, och hinner till och med förekomma Ture med hälsningsöverfall - heeeeelt crazy alltså!!!
Inga söndertuggade disktrasor och diskborstar, fodertunnan är än så länge intakt, kläderna får hänga kvar på hatthyllan (dock inte de med godisfickor... de har blivit arkiverade på ett säkrare ställe..) - jiiiipppi! Visserligen har ju matten Turesäkrat lägenheten men iaf... annars brukar han ju vara duktig på att komma på nåt nytt ^^. Undras om det beror på all go´mat som serverats på senaste tiden, eller den lulska och gällivarska kylan eller har han helt enkelt haft matten på prövotid ett år??? Jaa en gåta är det, men uppskattat :*

I morse tog vi en långis, trots -20. Härligt var det och faktiskt så mötte vi en hel del andra folk & fän på vår repa. Det är nog fler än vi som är less på innetjänst.

Må väl alla!


kloker

Kommentarer
Postat av: Ewa

Det här året har verkligen gått fort! Det är så kul att börjar ramla på rätt plats i skallen på lille GullTure. Tänk om det är som du säger att han har haft dig på prov i ett år :-)och att han så precis prickar in datumet också.

På tisdag börjar Chilis lilla turné till Uppsala för att träffa nya pojkvännen. :-D

2011-02-27 @ 18:41:47
URL: http://www.fozasos.se
Postat av: Birgitta

Ja jag känner verkligen igen det där, Niko sliter i allting här hemma också när han är själv, det är inte roligt. Funderar på när det ska gå över.

2011-02-27 @ 19:38:36
Postat av: marie

Jaa du Eva, jag är så jäkla stolt och glad över att han slutat med sina marodöriska påhitt - tror fasen att d var ettårs prov man utsatts för ;))Spännande värre blir det med ett nytt gäng "småturar &co"..... Å Birgitta - hav tröst -Plötsligt händer det =))

Kramkram

2011-02-28 @ 20:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0