We are back.....

Ja, vi har ju varit å tjorvat på en annan blogg, vilket matten trodde var betydligt enklare än denna.... MEN,,,, det visade sig att den slutade fungera såååå, nu är vi tillbaka vart vi började :). Ny header kommer inom en ... framtid :-*.

En Ture TomTom på språng!Mycket har ju hänt sedan kennelträffen, matten fick spår-dille och för sig att vi skulle ut på tävlingsplanen - men det tog jag snabbt ur henne... man kan väl inte hålla på att visa sig duktig bland "folk" heller ^^... Så vi spårar på och gör mestadels de roliga lydnadsövningarna, men mattejäkulskapet ska ju hålla på att traggla med sånt onödigt som framförgående... suck!!!

Sök har vi "provat på" en gång... inte för att jag riktigt hajjade grejen men lek å köttbullar fick man ju iaf ute i skogen hos nån trevlig människa... jajja! Det blir nog bra...

Hussen har haft de o-lätt med vädergudarna,,,, De har nämligen dragit över hans skog - och de stackars träden föll som furor... Herregudens hur det såg ut - många stoooora pinnar var det... :'( Men jag fick i alla fall följa med å inspektera och hålla reda på matten å hussen som vimsade omkring på en fyrhjuling i storskogen.... Jäkligt imponerande hur en 4-styring med 2 beningar på kan ta sig fram i djungeln och träsket ;) Dessutom fick jag som vanligt en massa go´mat av hussemor Kerstin - mmmmummmmahh!


Många pinnar blev det.... :(Jag & Hussen ♥Jag å matten bestiger träd...

Matten har fått baddille! Vi har visserligen typ 30-50 grader varmt å så,,, Så hon släpar ut mig till badstranden morron som kväll. Alltså jag tycker ju om att bada fötterna å magen helst i dypölar å liknande men nu ska vi SIMMA!! Herregudens! Det kan ju va farligt på djupt vatten! Jag simmar gärna så att jag kan släppa ner baktassarna vid behov och paddla vilt med frambenen - men då skrålar matten att jag "skvätter ner henne" HM!! Hon är ju redan blöt juh ^^! Då hon simmar ännu längre ut brukar jag skälla på henne och simma tillbaka till nån lämplig sten som jag kan kliva upp på och hålla koll så skrället inte går å drunknar... Alltså när ska vettet infinna sig???? Men efter badet så brukar hon få sig...:) Då kör jag sandmulning med liten matte^^ hehe... Jag brukar rulla mig i sand å kasta mig i hennes knä... Köra rivstarter å racea järnet just bredvid henne då hon sitter å solar sig... Sen kan man ju hitta nåt vääääldigt intressant i backen just bredvid henne och då "råkar" man skotta sand över henne - mycket kan man göra med en matte då man inte har nån "lillFlizan" att mula ;-)


Jag simmar väl då...


Hallå Matten! Dax å komma hitåt!Solar i sanden... efter mattemulning^^


Hyss?? .... njaoooe... jag har bara behövt äta upp mattens shorts... alltså hon hade ju glömt sovrumsdörren öppen till hennes sovrum där jag inte får vara.... OCH hade det inte varit för badsandens skull så skulle hon nog inte upptäckt det så snart för... det såg nämligen ut som ett sandslott på hennes vita fårskinnsmatta hrmmm.... och så saknade hon shortsen, vilka jag försökt gömma i min bädd halvt in-under ventapaden och biabädden.......... men skrället upptäckte dem - satans! Jajja! Det är sånt man får ta som en Turemor ;)

Hörninini - ha d gott i sommarvärmen! Kramen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0