men åååh....

på span på ballen


Förra helgen var vi ju upp till Gällka igen. Det blev Moa-firning, hussemys å matten roade sig med att köra stoooor gul bil i Aitik :) Intensivt, kul och kort helg blev det... Man fick impa på hussen och visa hur duktig man är på att leta kampknut som Han slarvat bort - slashas! Då fick man kämpa och leta i snön iiiigen ^^ men bäst som man är, så lokaliserades den ju snabbt, åsså var det bara att dra in bytet till slarvarna!!

Min matte är ju ganska så förvirrad ibland... Här för nåt år sen så skulle hon leka tävlingsledare på nån tävling och fick då ett gäng inplastade fusklappar där det stor appellklass lydnad på en, lägreklass osv på de andra.... De har länge legat i bilen för att "kan vara bra att ha".  Nu är det så att på hennes jobb har de liknande inplastade lappar fast med postmärke & bil på, vilka de har som parkeringstillstånd.... Min matte hade alltså slängt fram appellklass lydnaden i fönstret på bilen i stället för p-tillståndet!!! Undras om det var nån lapplisa som har fått sig ett gott skratt - eller så hade hon bara tur denna gång :)

Jag å hussen har haft myyys då matten varit på jobbet - jag får tjuvligga i soffan - dock på honom för då gills det inte som soffliggning ^^... åsså har vi varit på långprommisar bla upp på Ormberget, där kunde man jaga liftar - Fränt värre!!!

I kväll anländer Moa, Moa å Flizelis - ska bli sååå kul! Då får man nya uppgifter - mysa ordentligt med tjejorna, väcka dem ordentligt på morronen, se till så att de inte fryser då de ska sova genom att ligga nära dem åsssssså ett gäng sheltiemulning i snön (fast hon blir ju så attans ilsk den där lilla damen :*...)

Kram å Ha d!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0