höstless...

Alltså egentligen är det nog matten som är mest less på detta eviga regnande. För min del funkar det finemang! :) Jag blir så där härligt våt i pälsen och får en massa lera, kvistar å annan dynga i mina vackra fanor på frambenen och byxor på bakbenen ^^... Fast matten gnäller om att "det dras in" och "evigt städande".... vafasen det får man räkna med som matte, eller hur??!

jag hittade en igelkott - jäklar sååå stickig!
Nu har vi GullpluttenFlizan inneboende hos oss ett tag iaf... Moa har ju varit så snål med utlånandet av sheltiemadamen... Nu kör vi för fullt; retning och sheltiemulning,,, fast då får man ju igen i form av tervtuggning ;)... jajja!! Matten är då nöjd, det är full syra ute i skogen, hon klagade tidigare på att jag blivit en bekväm tervanesherre i mina bästa 3 år som bara knatade i mattens fotspår (man måste juh hålla koll på virrpannan - vilsewiklund heter hon ibland^^....) Då Flizan satte sin första tass hemma så tog hon genast beslag på min bia-bädd med lurvfluff på ^^... jäkla kärring... Dessutom morrade hon och visade smågaddarna så det var bäst att veta min plats på mattan utanför mattens sovrum.... jäklarÅÅ!! Nu idag efter 3 dagar hemma har jag lyckats charma till mig (eller så är hon bara trött och less på mig,,, kanske ;) en plats i bädden - för vi ryms ju gott å väl där båda två. Förunderliga fruntimmer!!

äntligen får jag ligga i min egen bädd :)
Vi har varit upp till Gällka på besök förra helgen. Då tog vi Dunkaprommisar (Dundret) och knatade trapporna upp i hoppbacken, det var ju faktiskt lite snö och isigt där uppe... Matten flåsade och mumlade om att hur in i fasiken hon idats knata på detta ställe var å varannan dag förr... herregudens.... Vi träffade även mattens bästa kompis Marita och hennes schäferbrud snyggFlora. Sedvanlig go´middag blev det hos "moster"... Åsså en massa mys med goaMoa mm, mm... Då vi skulle åka hem så åkte vi förbi goa fam Nilsson i Hakkas som köpt mattens islandshäst Venus (vilket jag tyckte var en goood idé eftersom jag inte är så förtjust i de stora dryga skrällena..). Venus hade det strålande bra i nyfamiljen (hrm.... sedan 1 1/2 år tillbaka..) hon snussade på matten och matten kliade tillbaka... Sedan, då vi for iväg så gnäggade hon,,, snacka om att mattens hjärta slog lite extra och for upp i halsgropen... Vissa kärlekar finns för alltid ♥

kom igen!!!!


the stairs på Dunka..morronmys med Moa ♥
Till helgen blir det barnvaktning, till lillasyster Mira som fortfarande är lite konvalecent efter ledbandsoperationen, så matten har "pratat förnuft" med mig å Flirr att vi ska ta det lugnt.... jooooorå, visst kan vi det (hhhrrrrmmmm...^^)

Passa på att höstruska er så mattar å hussar har nåt att städa! Kram!

Kommentarer
Postat av: Lillemor & Nova

Ja du brorsan här höstruskas det för fullt och som du vet har jag hjälp av lillbrorsan Rey...han har nu varit här snart veckor så jag har fullt up. Kramen från Nova

2011-10-19 @ 20:03:54
URL: http://novas-blogg.blogspot.com
Postat av: ture

kära sis! gissar att du har full gas hemma :) bara lillsyrran blir ok så man får stöka järnet med henne =) fast jag har ju lillFlirr... hon är tåligare än man kan tro ^^. Kramen!

2011-10-19 @ 20:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0