Längtar till nästa semester.... redan...

Livet är härligt!
 
 
Det här med semester är ju faktiskt någonting finurligt bra som de tvåbenta har kommit på... Då kan man riktigt rå om varann i flocken och hitta på en massa skoj å bus, samt inte att förglömma alla goa grillaftnar, båtturer, sovmorgnar osv, osv....
 

Vi har i af haft en fantastiskt skön semester! Det började ju med in-firning av Hussesemestern med go´mat å sånt, matten fick ju jobba en vecka till medan jag och hussen satte igång med byggprojekt av hussens blivande inglasade uteplats.... Vojne det är jobbigt att vara i byggbranchen, hålla reda på hussen, redskap och var man ska gräva... Jag fick kicken som grävare och hussen lånade in ett maskin-as istället.... Skönt! Det hade nog tagit på tassarna att gräva ner plintar i backen ;p....
 
allt ska man då hålla reda på...
 
Jahapps, sen var det dax för in-firning av mattens semester.... (almost) same procedure as last time ;)... gomat, dryck osv....  I alla fall så har det blivit en hel del härliga båtturer... Måste bara berätta: En vacker dag for vi ut till vackra Brändön där jag och matten faktiskt har bott en kort stund... De har en typ camping där med restaurang, vacker sandstrand osv... Matten å Hussen fick för sig att de var tvugna att äta en våffla innan vi kunde åka vidare... så de band upp mig utanför restaurangen, gick upp på övervåningen för att inmundiga smarriga våfflor med grädde å hjortronsylt samt ljuvligt kaffe... I af fick JAG bli uppbunden, ensam och övergiven, svulten och syndast om,,,, medan de gottade sig :// SÅåååå - Själv är bäste dräng... Jag knipsade återigen av ett dyrt läderkoppel, lubbade in i receptionen, fick korn på att matten å hussen tagit trapporna upp........ ÅÅÅ vad hittade lyckligast Jag.... Jo matten å hussen ♥♥ 
 
alltså... den bara gick av.... ;-)
 
En annan dag åkte vi en JamesBondTur genom kanalerna in till stan - genväg ska det visst vara... Senväg kan jag konstatera ibland.... Hussen fick vinscha över båten.... egentligen skulle det gjorts på två ställen.... MEN,,, hussen är ju inte den tålmodigaste och gillar ju lite utmaningar .... Sååå vi laddade med jetbåten över den sista.... Man kände sig precis som i en James Bond film.... Jagad av skurkar, tog vi den upphottade båten och flöööög över hindren.... :))) Det stod två tonårskillar vid vattnet, som skulle till att fiska... De blev som förstelnade, och stod bara och gapade.... =)) Herrejösses så cool vi var B))
 
vinschning på första stället..
 
here we come..... JamesTureBond... :)) mot hoppet - weeeeehooo!!!
 
Jag å Hussen har ju debuterat i apellklass spår... Vi var gudars duktiga med tanke på att vi vilat oss i form, med bland annat strandhäng och ringåkning... Spåret gick riktigt bra, 8 resp 8,5,,, sen budföring så såg jag ingen anledning till att springa till nån ointressant mottagare... Platsliggning gick som väntat bäst... Där är jag faktiskt en klippa... Sen var det ju då resten.... Hyfsat, men jag må säga att hussen å jag skötte oss exemplariskt för att vara nybörjare - Applåd!!!
 
jag som nr 2 i mitt paradmoment ;p
 
 
 
Njuter....
 
Vi har varit till ett ställe utanför Jokkmokk som heter Purkijaure där hussens syster med man och jycken Björne huserar i sin stuga med gudomlig sandstrand, bastuflotte och en masssssa gooomat´:)))
Matten hade ju fixat go´väder så vi hängde på bastuflotten där vi solade, badade, fiskade, käkade och drack gott... Fyllhunden Björne var en lustig prick... 14 år gammal, björnlik 4-vägskorsning, vilken jag var tvungen att mästra aningen baraförAtt... ;p... I alla fall, vi blev hyfsat polare (förutom då han inte fattade att ALL mat är min... fasen lika gotta-tokig som jag juh ... ^^..) Fyllhunden hade lärt sig att så fort nån knäckte en bira så skulle han få det första skummet, vilken de hällde ut åt honom på däck...  Blääääh... Jajja! Smaken är som baken...
Hussen ska ju alltid ha med mig på alla tokerier... Han å matten skulle åka badring bakom farbror Lelles båt... Först var matten... De körde som besattingar för att få av henne men ICKET! Duktig matte :)) Sen var det min å hussens tur ---- huuuga! Å jag som inte kan simma!!!! Å mycket riktigt... Det startade ju bra, var lite småläskigt men är man med hussen så går det ... oftast... bra.... Plupp, så åkte vi i.... Tureligt nog så hade ju hussen flytväst... Jag blev inhumpad i båten och gissa hur gladast jag blev att få åka båt - Hurra!!!! Har sällan varit så uppskattat :)
 
Kapten Ture med sittunderlag...
 
Fyllhunden Björne har just diskat öl-däck...
 
Matten! Ta nu inte å gå å drunkna.... Tänk på att....
 
Badringsrace...
 
 
Nu gruvar jag mig lite för ev. framtida fallskärmshoppning... Jag överhörde en konversation om att jag säkerligen hade gått med på sånt åxå... Hussen med polarePär å Kekke har ju nämligen gjort sånt i sommar åxå - Galningar!! Meeen... det är nog säkert skoj MEN... jag tänker då inte hoppa i en ful gul pyjamas med fånig mössa och fula brillor... herregudens vilken klästil alltså!! ;)
 
Kekke å Hussen... MeN LyCkLiGa!!
 
 
Vi tog en tripp ner till Umeå åxå, till Noliamässan... Vi slaggade över hos ett mycket trevligt par vilka hade en rasfrände till mig... fast variant korthårig... Best hette han... Trevlig som tusan med en massa motor i.... Gissa om matte blev impad! Hrmfff.... Tur att man är en BästTure dåh... Hm!
 
Spegel, spegel på väggen där.... säg vem som terv eller malle är... :)
 
Moa å Flizan har ju flyttat... 6 mil söderut :´/ ... Så nu är det jag å matten igen... å fiskarna förstås... Det är tur att de kommer å hälsar på typ varje helg... Å nu har vi fått låna lille Flirr i åteminstone en vecka,,, Hon ska ju ev. bli morsa... till småFlizor... herregudens! Vafasen då blir jag ju FarbrorTure på rikt allltså!! ^^..
 
<3
 
Njae... jag hade nog kunnat skriva en roman om semestern,,, Längtar redan till nästa... Gudomlars så härligt det varit!
 
Kramens

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0